Tuinaanleg

Het team van Rob Verlinden Exclusieve Tuinen heeft ervaring in het aanleggen van allerlei soorten en maten tuinen, van landelijk tot strak en eigentijds en van kleine dakterrassen tot grote tuinen. Al onze tuinen worden gekenmerkt door een unieke combinatie van sfeer, leefbaarheid, creativiteit, oog voor detail en persoonlijke uitstraling. Geen tuin is hetzelfde.

Wij werken met duurzame materialen van zeer goede kwaliteit en een uitermate vakkundig team. De totale aanleg van uw droomtuin wordt door Rob Verlinden Exclusieve Tuinen met groot vakmanschap uitgevoerd. Bestrating, metsel- en timmerwerk, beplanting, verlichting en de sproei-installatie, wij verzorgen de aanleg van A tot Z.

Uw tuin wordt met de jaren mooier en voller. Echter, wij zorgen ervoor dat uw droomtuin bij oplevering al direct gebruiksklaar is. U heeft meteen een volwaardige en waardevolle tuin om het hele jaar door van te genieten.

Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het terugdringen van de hoeveelheid onderhoud die een tuin vraagt. Daardoor ontstaat een gebruiksvriendelijke tuin. En als u helemaal geen groene vingers heeft, kunt u ons natuurlijk ook inhuren voor het onderhoud, zodat u alleen maar plezier aan uw tuin beleeft.

Wilt u meer informatie over ons vakmanschap met betrekking tot onze tuinen? Wij komen graag bij u langs om uw idee├źn om te zetten in een tuin waar u jarenlang plezier van heeft.