Rob Verlinden

Rob Verlinden werd op 30 augustus 1950 geboren in het Noord-Hollandse Laren. Rob hielp als kleine jongen zijn vader in het hoveniersbedrijf dat in 1920 door zijn grootvader werd opgericht. In 1974 nam hij het bedrijf als derde eigenaar over van zijn vader, inmiddels is het bedrijf enorm gegroeid en draagt het de naam ‘Rob Verlinden Exclusieve Tuinen’.

Tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden zit in Rob’s bloed. Dat uit hij zowel in zijn programma’s op TV, als in zijn tientallen tuinboeken en columns voor diverse bladen. De kennis die Rob al die jaren heeft vergaard vindt u terug in het bedrijf zoals het nu is. De vakkundigheid ziet u terug in de diverse soorten en maten tuinen die het bedrijf ontwerpt, aanlegt en onderhoudt.

Rob Verlinden Exclusieve Tuinen heeft niet alleen tuinen in Nederland op haar CV staan, ook andere Europese gebieden komen hier in voor. De vakkennis stopt niet bij de grenzen, maar overschrijdt deze regelmatig. Hierdoor kan het bedrijf allerlei soorten tuinwensen realiseren.